Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@14:40:52 GMT

پوشک هوشمند خواب و غذای کودک را رصد می کند

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۹۵۹۵

پوشک هوشمند خواب و غذای کودک را رصد می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، شرکت پمپرز با همکاری «وریلی»، شرکت خواهر گوگل پوشک هوشمندی ابداع کرده که خواب و غذا خوردن نوزاد را رصد می کند.

محصول این همکاری «لومی» نام گرفته و شامل دو بسته پوشک، حسگرهای قابل استفاده چسبیدنی و نمایشگر ویدیویی با قابلیت اتصال به وای فای است.

حسگرهای مذکور هرگونه رطوبتی را در پوشک نوزاد ردیابی می کنند و به طور خودکار نوتیفیکیشنی به اپلیکیشن والدین یا پرستار کودک ارسال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اپلیکیشن همچنین الگوهای خواب نوزاد، غذا خوردن، رطوبت و دمای اتاق نوزاد را نیز ردیابی می کنند. اطلاعات مذکور را می توان بدون توجه به مسافت کاربر تا پوشک، برای او ارسال کرد.

هر دو شرکت ادعا می کنند هرگونه اطلاعات خصوصی فقط به والدین ارسال می شود و داده های جمع آوری شده فقط برای ارتقای محصول استفاده می شود.

اما کارشناسان امنیتی نگرانی خود از افزایش اطلاعاتی که موبایل ها جمع آوری می کنند را ابراز کرده اند.

قیمت این پوشک دیجیتال اعلام نشده اما به نظر می رسد در سال جاری برای فروش در آمریکا عرضه می شود.

کد خبر 4671251

منبع: مهر

کلیدواژه: پوشک نوزاد هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۸۱ طرح از ۲۶ استان برای هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارسال شد

سعید آجلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مهم‌ترین رویکرد در هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی جذب سرمایه‌گذاری برای به ثمر رساندن این طرح‌ها است، اظهار کرد: از این رو در این دوره ۱۰ طرح نهایی برای این امر معرفی خواهند شد.

وی به ارسال ۴۸۱ طرح از ۲۶ استان کشور برای هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی اشاره کرد و گفت: در این دوره نسبت به دوره هفدهم شاهد افزایش ۵۰ درصدی ارسال طرح‌ها هستیم و باید توجه داشت که پس از دو مرحله داوری، ۱۰۲ طرح به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و در مرحله نهایی نیز ۲۵ طرح بررسی خواهند شد که نفرات اول تا سوم در سه بخش اصلی مسابقه مشخص خواهد شد.

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار خواهد شد، ادامه داد: «طراحان کسب‌وکار» و «فن آفرینی و تجاری‌سازی فناوری» در بخش مسابقه‌ای با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی گفت: بخش طراحان کسب و کار شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده یا واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایعی هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره قصد توسعه را دارند.

آجلی باب یان اینکه این دوره از رویداد، سه جایزه ویژه «فناوری صنعت‌ساز»، «مدیریت شهری» و «آب» نیز به برگزیدگان هر بخش اعطا می‌شود، تصریح کرد: در اولین دوره اعطای جایزه ویژه مدیریت شهری، طرح‌های برگزیده ارتباطت قوی‌تری با مجموعه مدیریت شهری پیدا کردند که برخی از آن‌ها به مرحله امضای قرداد نهایی نیز منجر شده است.

وی با بیان اینکه در هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارتباطات و هوشمندسازی ارتباطات بیشتر از سایر دوره‌ها مورد توجه قرار گرفته است، افزود همچنین سه شرکت راه یافته به مرحله نهایی، طی ۱۰ دقیقه توانمندی خود را ارائه خواهند داد که می‌تواند در شناخته شدن این شرکت‌ها و توسعه بازارشان مؤثر باشد.

به گزارش مهر، هجدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶و ۲۷ اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. این محل به دلیل نزدیکی با دانشگاه صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌تواند به تقویت ارتباط میان بخش‌های مختلف و فرهنگ سازی بیشتر میان افراد عامه جامعه بینجامد. در همین راستا نمایشگاهی با حدود ۴۰ غرفه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برنامه‌ریزی شده که محصولات فناورانه آن‌ها را در معرض نمایش قرار خواهد داد.

کد خبر 6100250

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • ۴۸۱ طرح از ۲۶ استان برای هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارسال شد
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد